Prynt e un accesoriu pentru telefonul mobil, care Îl transformă În cameră Polaroid, care imprimă fotografii

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 1.240 ori
<b>Prynt e un accesoriu pentru telefonul mobil, care Îl transformă În cameră Polaroid, care imprimă fotografii</b>Deși tehnologia evoluează rapid, există și anumite gadgeturi care se bazează fix pe nostalgia utilizatorilor. Curentul vintage și old school e unul destul de popular și astfel nu mă miră să văd că există Prynt, un accesoriu care transformă...

Deși tehnologia evoluează rapid, există și anumite gadgeturi care se bazează fix pe nostalgia utilizatorilor. Curentul vintage și old school e unul destul de popular și astfel nu mă miră să văd că există Prynt, un accesoriu care transformă telefonul mobil într-un soi de cameră Polaroid.

Prynt este o firmă franceză, un startup hardware francez care a lucra la un concept ce transforma un smartphone în aparat Polaroid. Prynt va trimite poza capturată via Bluetooth către carcasa, care o va imprima prin procesul de încălzire a hârtiei cu cerneală deja aplicată. Durează în jur de 50 de secunde pentru a imprima imaginea capturată pe hârtie, iar husa specială poate integra doar o singură hârtie.

Prynt e un accesoriu pentru telefonul mobil, care Îl transformă În camera Polaroid, care imprima fotografii

Totuși produsul final va putea să integreze în jur de 30 de bucăți de hârtie imprimabilă. Procesul de imprimare va dura în jur de 30 de secunde pe hardware-ul final și va exista și o conexiune fizică între carcasa și telefon. Prynt are și o funcție de realitate augmentată, integrată în aplicația camera asociată acestui device. Astfel, va fi capturat automat un clip video al mediului din jur atunci cnad veți apăsa pe butonul upload to cloud.

Carcasa Prynt are preț de 99 de dolari pe Kickstarter deocamdată și va sosi la anul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×