Synaptics a dezvoltat un nou senzor pentru amprente, care suportă autentificare şi prin sticlă sau ceramică

780 ori
<b>Synaptics a dezvoltat un nou senzor pentru amprente, care suportă autentificare şi prin sticlă sau ceramică</b>În zona companiilor cu prezență proeminentă în zona tehnologiilor de interacțiune umană avem la loc de cinste pe cei de la Synaptics Incorporated - firmă ce de curând a prezentat un nou scanner de amprente care suportă autentificare și prin sticlă sau

Synaptics Incorporated este compania cea mai proeminentă din zona tehnologiilor de interacţiune umană cu ecranele touch, dezvoltând multe componente ale panourilor telefoanelor pe care le folosim zilnic. Ei bine, ei au creat şi un senzor pentru amprente ce poate fi accesat prin butoane din sticlă sau ceramică.

Acest sistem permite autentificarea printr-un strat de sticlă gros de până la 300 micrometri, adică 0.3 mm. Există multiple avantaje aici, iar senzorul FS4500 aduce şi suport pentru alimentarea de la o singură sursă de energie, capacităţi îmbunătăţite de navigare şi posibilitatea de a controla două butoane de tip "soft keys" folosind doar acest senzor.

Şi securitatea a fost îmbunătăţită prin comunicarea ultra rapidă TLS şi se poate integra şi pe un PC sistemul via interfaţa USB. Avantajul e că telefoanele care sunt compuse din panouri mari din sticlă vor putea integra oriunde acest senzor fără să întrerupă panoul respectiv cu vreun decupaj. La fel putem spune şi despre modelele (rare) din ceramică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×