PSP Phone, mai mult decat un concept

2.445 ori
<b>PSP Phone, mai mult decat un concept</b>E oficial: celebra consola Playstation Portable va deveni un telefon, anuntandu-se un competitor de top pentru iPhone, care se afla pe ultima suta de metri inainte de lansare. PSP-ul nu mai are popularitatea initiala, mai ales din cauza vanzarilor mai...

E oficial: celebra consola Playstation Portable va deveni un telefon, anuntandu-se un competitor de top pentru iPhone, care se afla pe ultima suta de metri inainte de lansare.

PSP-ul nu mai are popularitatea initiala, mai ales din cauza vanzarilor mai mici de filme pe UMD-uri, insotite de numeroase reduceri pentru fidelizarea publicului. Stim cu totii ca Sony avea nevoie de ceva nou care sa cucereasca piata instantaneu, si se pare ca solutia a fost gasita. Printr-un parteneriat cu BT, PSP-ul va deveni un telefon mobil, cu functii de browsing online si comunicare video.

Parteneriatul cu BT se extinde pe durata a 4 ani si va exista acoperire pentru 102 teritorii Sony. Ramane de vazut ce solutii vor alege BT si Sony in tentativa de a transforma PSP-ul dintr-un terminal dedicat jocurilor si filmelor intr-un telefon mobil. Noul terminal va fi dotat functii de mesagerie text, web surfing prin wireless, video-convorbiri si probabil multe alte functii, care vor fi comunicate cu putin inainte de lansare. Nu se cunoaste inca un pret sau o data lansare de oficiala, dar am putea ghici ca PSPphone nu va fi gata la timp pentru a perturba vanzarile iPhone.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×