PSP Phone, mai mult decat un concept

2.474 ori
<b>PSP Phone, mai mult decat un concept</b>E oficial: celebra consola Playstation Portable va deveni un telefon, anuntandu-se un competitor de top pentru iPhone, care se afla pe ultima suta de metri inainte de lansare. PSP-ul nu mai are popularitatea initiala, mai ales din cauza vanzarilor mai...

E oficial: celebra consola Playstation Portable va deveni un telefon, anuntandu-se un competitor de top pentru iPhone, care se afla pe ultima suta de metri inainte de lansare.

PSP-ul nu mai are popularitatea initiala, mai ales din cauza vanzarilor mai mici de filme pe UMD-uri, insotite de numeroase reduceri pentru fidelizarea publicului. Stim cu totii ca Sony avea nevoie de ceva nou care sa cucereasca piata instantaneu, si se pare ca solutia a fost gasita. Printr-un parteneriat cu BT, PSP-ul va deveni un telefon mobil, cu functii de browsing online si comunicare video.

Parteneriatul cu BT se extinde pe durata a 4 ani si va exista acoperire pentru 102 teritorii Sony. Ramane de vazut ce solutii vor alege BT si Sony in tentativa de a transforma PSP-ul dintr-un terminal dedicat jocurilor si filmelor intr-un telefon mobil. Noul terminal va fi dotat functii de mesagerie text, web surfing prin wireless, video-convorbiri si probabil multe alte functii, care vor fi comunicate cu putin inainte de lansare. Nu se cunoaste inca un pret sau o data lansare de oficiala, dar am putea ghici ca PSPphone nu va fi gata la timp pentru a perturba vanzarile iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×