Noul smartphone SoftBank X03HT ruleaza Windows Mobile 6

1.774 ori
<b>Noul smartphone SoftBank X03HT ruleaza Windows Mobile 6</b>Compania japoneza SoftBank a prezentat recent smartphone-ul X02HT, un terminal promitator care ruleaza Windows Mobile 6. Printre feature-urile lui X03HT se numara conectivitate Bluetooth si WiFi, GSM, W-CDMA, o camera de 2 megapixeli si un display de 2.4...

Compania japoneza SoftBank a prezentat recent smartphone-ul X02HT, un terminal promitator care ruleaza Windows Mobile 6.

Printre feature-urile lui X03HT se numara conectivitate Bluetooth si WiFi, GSM, W-CDMA, o camera de 2 megapixeli si un display de 2.4 inch. De asemenea o versiune mai avansata (X01T) va fi lansata, cu toate dotarile mentionate anterior plus un ecran de 3 inch si conectivitate HSDPA.

Din fericire ambele modele ruleaza Windows Mobile 6 si intuim ca exista o sumedenie de oameni de afaceri care ar fi dispusi sa plateasca o suma rezonabila pentru acest smartphone. Nu se cunosc inca toate detaliile tehnice ale terminalului, sau o data oficiala de lansare, dar este posibil sa avem de-a face cu un nou terminal mobil destinat exclusiv pietei asiatice, deci nu vom avea sansa prea curand sa folosim un X02HT pentru a-i testa functiile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×