Noul smartphone SoftBank X03HT ruleaza Windows Mobile 6

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.681 ori
<b>Noul smartphone SoftBank X03HT ruleaza Windows Mobile 6</b>Compania japoneza SoftBank a prezentat recent smartphone-ul X02HT, un terminal promitator care ruleaza Windows Mobile 6. Printre feature-urile lui X03HT se numara conectivitate Bluetooth si WiFi, GSM, W-CDMA, o camera de 2 megapixeli si un display de 2.4...

Compania japoneza SoftBank a prezentat recent smartphone-ul X02HT, un terminal promitator care ruleaza Windows Mobile 6.

Printre feature-urile lui X03HT se numara conectivitate Bluetooth si WiFi, GSM, W-CDMA, o camera de 2 megapixeli si un display de 2.4 inch. De asemenea o versiune mai avansata (X01T) va fi lansata, cu toate dotarile mentionate anterior plus un ecran de 3 inch si conectivitate HSDPA.

Din fericire ambele modele ruleaza Windows Mobile 6 si intuim ca exista o sumedenie de oameni de afaceri care ar fi dispusi sa plateasca o suma rezonabila pentru acest smartphone. Nu se cunosc inca toate detaliile tehnice ale terminalului, sau o data oficiala de lansare, dar este posibil sa avem de-a face cu un nou terminal mobil destinat exclusiv pietei asiatice, deci nu vom avea sansa prea curand sa folosim un X02HT pentru a-i testa functiile.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×