Nebunie in China - sute de mii de precomenzi pentru iPhone 4

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.340 ori
<b>Nebunie in China - sute de mii de precomenzi pentru iPhone 4</b>Pus in vanzare in China incepand cu sambata trecuta, iPhone 4 a atins deja 200.000 de precomenzi in aceasta tara asiatica. Cifrele au fost comunicate de catre operatorul China Unicom, care vinde handsetul local si a decis sa nu mai preia comenzi online...

Pus in vanzare in China incepand cu sambata trecuta, iPhone 4 a atins deja 200.000 de precomenzi in aceasta tara asiatica. Cifrele au fost comunicate de catre operatorul China Unicom, care vinde handsetul local si a decis sa nu mai preia comenzi online din cauza cererii uriase.

In jur de 60.000 de cumparatori au primit deja modelele lor comandate prin China Unicom pana acum, iar o comparatie facuta de Reuters arata ca a durat 6 saptamani ca acelasi operator sa vanda 100.000 de unitatiiPhone 3GS in 2009. iPhone 4 este oferit de China Unicom cu un abonament pe 2 ani, dar este disponibil si in magazinele Apple din China, fara abonament.

De mentionat este faptul ca operatorul mentionat anterior are peste 800 de milioane de clienti si detine exclusivitatea pentru vanzarea lui Apple iPhone local.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×