Apple va vinde 30 de milioane de iPhone-uri În acest trimestru, afirma analiștii

Autor:  | Publicat în:  Apple 837 ori
<b>Apple va vinde 30 de milioane de iPhone-uri În acest trimestru, afirma analiștii</b>Apple nu sta deloc rău la vânzări când vine vorba de iPhone, se pare, specialiștii fiind extrem de optimiști în ce privește viitorul companiei din Cupertino, sau cel puțin viitorul apropiat. Analiștii prezic deja vânzări de 30 de milioane de...

Apple nu sta deloc rău la vânzări când vine vorba de iPhone, se pare, specialiștii fiind extrem de optimiști în ce privește viitorul companiei din Cupertino, sau cel puțin viitorul apropiat. Analiștii prezic deja vânzări de 30 de milioane de unități în ultimele 3 luni.

Maynard UM, analist de la UBS Equity Research a adus în discuție în această săptămână numărul de 30 de milioane de unități. Aceasta reprezintă o creștere față de predicția precedentă, de 28 de milioane de unități, a aceluiași analist. Cererea lui Apple iPhone este foarte mare în această perioadă de sărbători, iar J.P. Morgan a crescut la rândul său estimările la 28 de milioane de terminale.

iPhone 4 și 3GS reprezintă grosul vânzărilor în această perioadă, dar nici modelul 4S nu este neglijat. Miercuri operatorul american AT&T anunța că se apropie de suma de 6.1 milioane smartphone-uri vândute în trimestrul 4, depășind precedentul record, de 6 milioane de dunitati. între timp, iPad-urile au avut parte de estimări mai scăzute la capitolul vânzări, ajungând la 13 milioane de unități, față de predicția de 13.3 milioane de acum câteva săptămâni. Motivul pentru această scădere este presiunea economică și situația globală nesigură în acest moment, cu euro în picaj și SUA aproape de o nouă criză..

Sau, pe scurt: lumea nu își mai permite să cumpere șI un iPad și un iPhone și alege doar telefonul în defavoarea tabletei.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×