Putem fi civilizaţi... şi mai interconectaţi, cu ajutorul pubelei care ne răsplăteşte cu WiFi (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 890 ori
<b>Putem fi civilizaţi... şi mai interconectaţi, cu ajutorul pubelei care ne răsplăteşte cu WiFi (Video)</b>E cunoscută dorinţa romanului de a fi mereu conectat la Internet, dar &icirc;n acelaşi timp e cunoscut şi un obicei mai rău al unora dintre concetăţenii noştri: aruncatul gunoaielor pe jos. Cum putem combina un defect cu o pasiune? Prin pubela...

E cunoscută dorinţa romanului de a fi mereu conectat la Internet, dar în acelaşi timp e cunoscut şi un obicei mai rău al unora dintre concetăţenii noştri: aruncatul gunoaielor pe jos. Cum putem combina un defect cu o pasiune? Prin pubela care îţi oferă codul pentru WiFi dacă arunci unde trebuie gunoaiele.

Iniţiativa a fost pusă în aplicare în India, în cadrul unui festival muzical, despre care aflaţi mai multe detalii din clipul de mai jos. Pe numele său "WiFi Trash Bin", invenţia permite afişarea parolei WiFi în momentul în care cineva aruncă gunoiul în pubela. Fondat de către Prateek Agarwal şi Raj Desai, acest proiect a venit din faptul că aceştia au călătorit în locuri precum Danemarca şi Finlanda şi au remarcat că de la curăţenie se ajunge şi la o schimbare de atitudine.

Festivalurile muzicale au o problemă cu gunoiul şi au o problemă şi cu semnalul WiFi, de aceea combinarea celor două probleme duce la o... soluţie. Experimentul e finanţat de operatorul MTS şi va fi testat în cadrul festivalurilor ce urmează să aibă loc în India. Ar fi bun ceva de genul şi pe plajele de la noi, mai ales în Vama Veche... nu credeţi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×