Putin şi Trump sunt imortalizaţi pe o ediţie specială de Nokia 3310, din aur şi titaniu

1.482 ori
<b>Putin şi Trump sunt imortalizaţi pe o ediţie specială de Nokia 3310, din aur şi titaniu</b>Am mai văzut anterior o versiune limitată a noului Nokia 3310 (2017), dar astăzi trecem la următorul nivel și asta pentru că avem parte de o versiune inedită în care îi vedem pe Putin și Trump unul lângă altul pe o ediție din aur și titaniu

Pentru că tot se întâlnesc la nivel oficial Donald Trump şi Vladimir Putin azi, a apărut şi un telefon care sărbătoreşte această întâlnire. E vorba despre o ediţie specială de Nokia 3310 (2017), cu un preţ de 2500 de dolari.

Nokia 3310 Putin-Trump

Acest telefon este realizat din aur şi titaniu şi are chipurile celor doi preşedinţi gravate pe spate. După cum ştiţi în aceste zile are loc summitul G20 de la Hamburg, care îi aduce împreună pe oficialii marilor state din lume, iar cu această ocazie compania Caviar vine cu acest telefon personalizat cu adevărat special. Pentru cei care se întreabă, e vorba despre Nokia 3310 (2017) aici şi nu modelul cel vechi.

Această versiune inscripţionată "Caviar 001" are accente aurite în jurul ecranului şi camerei şi ceea ce pare a fi o monedă comemorativă integrată în spate, cu chipurile preşedinţilor. Caviar a personalizat şi un iPhone 7 într-un mod similar. Dacă mă întrebaţi pe mine pe Putin l-au greşit puţin, trăsăturile sale privite din lateral părând diforme. E ca şi cum ar avea un fel de botniţă, care curge de la ochi până sub nas.

Iar Trump pare ceva mai gras şi mai tânăr în gravură.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×