Samsung Galaxy Note 8 primeşte o ediţie specială Lineage 2 Revolution, odată cu debutul jocului de azi

2.194 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 primeşte o ediţie specială Lineage 2 Revolution, odată cu debutul jocului de azi</b>Odată cu lansarea jocului Lineage 2 Revolution, debutează astăzi și o variantă specială pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 8 pe piața sud-coreeană. Este vorba despre modelul ediție limitată Lineage 2 Revolution ce se va vinde pentru suma

Azi nu este doar ziua cea mare a debutului lui OnePlus 5T, ci şi o zi mare pentru pasionaţii de MMO-uri. Unul dintre cele mai celebre jocuri MMORPG din lume, Lineage 2 a sosit pe mobil şi primeşte o ediţie specială Samsung Galaxy Note 8 dedicată lui.

Note 8 Lineage

Titlul e atât de mare încât a primit propriul promo de la Conan O'Brien. Lineage 2 Revolution este numele jocului, disponibil gratuit pe iOS şi Android în SUA, Canada şi Europa. Este bazat pe Lineage 2 cel de PC, care a debutat cu un an în urmă în Coreea de Sud şi a făcut furori. Acest titlu permite lupte open world, cu până la 200 de jucători care se bat simultan în timp real pe un singur ecran.

Note 8 Lineage

Există şi moduri 20 vs 20 sau 50 vs 50. Vă veţi putea organiza în party-uri, să participaţi la vânători şi evident va fi şi mult grinding pentru a face level up. Veţi putea crea un personaj alegând dintre clase precum Human, Elf sau Dwarf. Revenind la Note 8 totuşi, Samsung a încheiat un parteneriat cu Net Marble Games, creatorul jocului şi cu operatorul coreean SK Telecom pentru a lansa o ediţie specială de phablet.

Samsung Galaxy Note 8 Lineage 2 Revolution Edition costă 1190 de dolari şi se poate cumpăra doar în Coreea de Sud deocamdată. Vine la pachet cu un Samsung DeX şi un cablu HDMI, plus obiecte de colecție Lineage. Doar 10.000 de unităţi ar trebui să fie disponibile la debut. Între timp fanii pot descărca jocul de aici pe Android şi aici pe iOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×