Qik este acum suportat pe Android: versiunea alpha disponibila

1.284 ori
<b>Qik este acum suportat pe Android: versiunea alpha disponibila</b>Dupa ce a fost testat pe Windows Mobile si pe Symbian, iata ca faimosul serviciu de streaming video live, Qik soseste si pe platforma Android. Aceasta versiune este deocamdata disponibila in varianta alpha. Aplicatia poate fi descarcata prin Android...

Dupa ce a fost testat pe Windows Mobile si pe Symbian, iata ca faimosul serviciu de streaming video live, Qik soseste si pe platforma Android. Aceasta versiune este deocamdata disponibila in varianta alpha.

Aplicatia poate fi descarcata prin Android Marketplace, iar pentru a o rula veti avea nevoie de firmware-ul 1.5 si un card SD pe terminalul folosit. Aflam ca softul suporta streaming live si chat live, posibilitatea de a face sharing al clipurilor prin Twitter, YouTube si Facebook, dar si posibilitatea de a seta clipurile video pe modurile Private/Public, prin apasarea unui buton.

Qik permite si adaugarea unui titlu si a unei descrieri la un anumit clip, iar aplicatia este in faza de dezvoltare inca, astfel ca orice feedback este binevenit.

[Via: Qik.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×