iPhone OS 3.0 poate fi acum deblocat, cu ajutorul lui "ultrasn0w"

2.022 ori
<b>iPhone OS 3.0 poate fi acum deblocat, cu ajutorul lui "ultrasn0w"</b>Cei de la Dev Team, celebra echipa de hackeri care creaza softuri ce deblocheaza terminalele iPhone au realizat o noua aplicatie de jailbreak, de aceasta data pentru iPhone OS 3.0. Imediat dupa lansarea acesteia, iata ca aceiasi hackeri au creat si...

Cei de la Dev Team, celebra echipa de hackeri care creaza softuri ce deblocheaza terminalele iPhone au realizat o noua aplicatie de jailbreak, de aceasta data pentru iPhone OS 3.0. Imediat dupa lansarea acesteia, iata ca aceiasi hackeri au creat si "ultrasn0w", o utilitate care permite unui iPhone 3G cu iPhone OS 3.0 la bord sa functioneze in orice retea GSM.

Retineti faptul ca ultrasn0w va functiona doar pe prima versiune de iPhone sau pe iPhone 3G, in vreme ce pentru iPhone 3GS mai avem de asteptat. Ultrasn0w inlocuieste vechea utilitate de deblocare, "yellowsn0w", care a devenit faimoasa prin faptul ca era prima de acest gen pentru iPhone 3G.

Primul iPhone poate fi cu usurinta deblocat, folosind doar PwnageTool 3.0, in vreme ce utilizatorii lui iPhone 3G vor trebui sa treaca prin procesul de jailbreak, folosind PwnageTool si apoi sa instaleze utilitatea ultrasn0w. Aceasta metoda de deblocare software permite unui utilizator de rand sa hackuieasca firmware-ul baseband al unui iPhone 3G, care controleaza felul in care terminalul se conecteaza la retele GSM.

Pentru a folosi ultrasn0w ca sa deblocati iPhone-ul dumneavoastra ce foloseste iPhone OS 3.0, urmati acesti pasi:

 1. Fiti siguri ca folositi iPhone OS 3.0
 2. Efectuati procesul de jailbreak pe iPhone 3G folosind redsn0w sau PwnageTool (Cydia/Icy)
 3. Rulati Cydia sau Icy
 4. Adaugati repo repo666.ultrasn0w.com in Cydia sau Icy. Retineti faptul ca "ultrasn0w" este scris cu un zero si nu cu "o"
 5. Cautati "ultrasn0w" in Cydia sau Icy si instalati ultrasn0w
 6. Restartati iPhone-ul 3G

Dupa acesti pasi, telefonul va functiona cu orice SIM al oricarui operator GSM din lume .

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×