Samsung Pixon 12, telefonul cu camera de 12 MP disponibil la pretul de 639 euro in Spania

2.911 ori
<b>Samsung Pixon 12, telefonul cu camera de 12 MP disponibil la pretul de 639 euro in Spania</b>Samsung a prezentat noul telefon cu camera Pixon12 M8910 cu cateva saptamani in urma, fara a anunta pretul sau oficial. Iata ca acum aflam ca in Spania handsetul va costa 639 euro, in varianta fara abonament. Interesant este faptul ca telefonul va avea...

Samsung a prezentat noul telefon cu camera Pixon12 M8910 cu cateva saptamani in urma, fara a anunta pretul sau oficial. Iata ca acum aflam ca in Spania handsetul va costa 639 euro, in varianta fara abonament.

Interesant este faptul ca telefonul va avea acelasi pret si in celelalte tari europene, sau asa afirma sursa care a oferit detalii despre varianta din Spania. Samsung Pixon 12 va sosi pe piata spaniola catre finalul lunii august, iar din septembrie telefonul va fi oferit de cel putin un operator, astfel ca va costa mai putin, cu abonament.

Va reamintim ca Pixon 12 este un cameraphone cu senzor de 12 megapixeli, dotat cu autofocus, blitz Xenon si suport pentru inregistrare video la 720 x 480 pixeli, plus conectivitate HSDPA/HSUPA. Ecranul sau este un touchscreen AMOLED WVGA de 3.1 inchi, iar printre specificatiile lui Pixon 12 se mai numara si GPS, WiFi si o memorie interna de 150 MB.

[Via: Unwiredview.com]

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×