QKPhone 911, telefon cu speakere asurzitoare

1.607 ori
<b>QKPhone 911, telefon cu speakere asurzitoare</b>Am fi crezut ca un sistem surround 7.1 pe un smartphone este ceva exceptional, dar iata ca se poate mai bine de atat. In imaginea de mai jos puteti vedea un terminal taiwanez dotat cu speakere care pot asurzi utilizatorul, daca sunt date la maxim, iar...

Am fi crezut ca un sistem surround 7.1 pe un smartphone este ceva exceptional, dar iata ca se poate mai bine de atat. In imaginea de mai jos puteti vedea un terminal taiwanez dotat cu speakere care pot asurzi utilizatorul, daca sunt date la maxim, iar daca veti da click pe poza veti fi directionati la clipul ce prezinta calitatile audio ale acestui gadget.

QKPhone 911 este un telefon cu un design placut privirii iar printre dotarile sale tehnice se numara un display touchscreen QVGA, media player incorporat si evident speakerele anterior mentionate. Terminalul ofera suport pentru Bluetooth si ruleaza un soi de Windows Mobile, nu versiunea standard in orice caz. Urmarind cele 5 speakere plasate in partea din spate a terminalului "la lucru" in clipul YouTube nu ne putem da seama exact de puterea acestora, dar ne putem inchipui ca avem de-a face un "militant" al muzicii ascultate la maxim.

Totusi, atentie la volum cand urmariti acele clipuri si atentie in general la volumul telefonului... Nu este vorba neaparat de protejarea timpanelor, cat de poluarea fonica, atat de criticata cand vine vorba de marile orase si atat de usor ignorata cand vine vorba de speakerele terminalelor care "canta" manele in mijloacele de transport in comun. QKPhone 911 este un super gadget audio, iar utilizatorii sai nu ar trebui sa cada prada tentatiei de a-i da volumul la maxim, cel putin nu in public.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×