Qualcomm anunță noi procesoare din seria Snapdragon S4

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 1.679 ori
<b>Qualcomm anunță noi procesoare din seria Snapdragon S4</b>Procesoarele din seria Snapdragon S4 în varianta dual-core cu ARM-Cortex A15 au primit numeroase aprecieri și le regăsiți pe telefoane precum ASUS Padfone, HTC One S, HTC One XL. A urmat Qualcomm Snapdragon S4 Pro pe LG Optimus G, Xiaomi Mi-Two și LG...

Procesoarele din seria Snapdragon S4 în varianta dual-core cu ARM-Cortex A15 au primit numeroase aprecieri și le regăsiți pe telefoane precum ASUS Padfone, HTC One S, HTC One XL. A urmat Qualcomm Snapdragon S4 Pro pe LG Optimus G, Xiaomi Mi-Two și LG Optimus Vu II. Testele de benchmark efectuate până acum scot la iveală cel mai puternic procesor al momentului.

Acum au adus noi procesoare în gama Snapdragon S4: MSM8225Q și MSM8625Q. Ambele procesoare vor fi disponibile în cadrul companiilor partenere de la final de 2012 și vor debuta pe telefoane cu lansarea în prima parte a lui 2013. încorporează procesoare de tip quad-core sau dual-core, suport dual-sim sau single-sim, funcționează cu memorie LPDDR2 ce asigurantă o bandă de frecvență mai mare și asta valabil doar pentru variantele quad-core.

Qualcomm MSM8625Q aduce un modem UMTS /CDMA încorporat, iar MSM8225Q dispune de un UMTS. Acestea integrează: Wi-Fi, bluetooth 4.0, radio FM cu adaptorul Qualcomm Atheros AR6005 și WCN2243.

A fost anunțată și o platformă unificată - Snapdragon S4 Plus MSM8930 ce suportă toate standardele din China: UMTS, CDMA, TD-SCDMA, LTE-TDD, TD-SCDMA. Pe acest procesor se vor regăsi telefoane de tip middle-level. Primele telefoane cu acest chip vor sosi în prima parte a anului 2013.

Portofoliul nostru de procesoare mobile din seria Snapdragon S4 livrează performanța optimă între specificații și performanțe penu telefoane de volum. Oferind procesoare dual-core și quad-core pentru Snapdragon S4 dorim să venim înaintea cerințelor partenerilor noștri care-și doresc competitivitate și o diferențiere cât mai clară” - Cristian Amon ce ocupă funcția de senior vice president și co-president la divizia de produse mobile și calculatoare în cadrul Qualcomm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×