HTC One X+ Își face apariția Într-o nouă imagine, vine cu CPU Tegra 3 de 1.7 GHz

1.828 ori
<b>HTC One X+ Își face apariția Într-o nouă imagine, vine cu CPU Tegra 3 de 1.7 GHz</b>Despre HTC One X+ se vorbește de câteva luni, cu ocazionalele scăpări și confuzii cu phabletul HTC de 5 inch, care ar urma să se lanseze cândva în acest an. Acum datorită contului de Twitter @evleaks, cel care a postat imagini în premieră și...

Despre HTC One X+ se vorbește de câteva luni, cu ocazionalele scăpări și confuzii cu phabletul HTC de 5 inch, care ar urma să se lanseze cândva în acest an. Acum datorită contului de Twitter @evleaks, cel care a postat imagini în premieră și cu Nokia Lumia 920 și 820 avem acum o imagine nouă cu One X+.

Se pare că noul terminal vine cu conectivitate LTE, un procesor quad core Tegra 3 de 1.7 GHz și un display SLCD 2 de 4.7 inch. Alte dotări includ și 1 GB RAM și 16 GB memorie internă, iar terminalul ar trebui să debuteze prin T-Mobile și AT&T în SUA. De remarcat faptul că avem aici o combinație inedită: Tegra 3 + LTE + operatori americani. Până acum când venea vorba de LTE, producătorii de telefoane optau pentru soluția Qualcomm Snapdragon, deoarece chipseturile Tegra aveau probleme cu conectivitate LTE, iar Nvidia nu mai dorea să depindă de modemuri LTE Qualcomm.

Astfel Nvidia a cumpărat compania Icera și a creat propriile modemuri LTE. Așteptați-vă să vedeți tot mai multe terminale Tegra 3 cu LTE în următoarea perioadă, inclusiv tablete. în ce îl privește pe HTC One X+, în afară de upgrade-ul de procesor nu văd altă modificare a device-ului și mă aștept ca el să vină cu Android 4.1 Jelly Bean preinstalat și poate și cu o nouă interfața HTC Sense.

Iata si o imagine cu un misterios phablet/smartphone HTC scapata in prealabil pe web:

HTC One X+ Își face apariția Într-o nouă imagine, vine cu CPU Tegra 3 de 1.7 GHz

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×