Qualcomm anunță procesorul Snapdragon 210, care aduce LTE pe telefoane low cost

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 761 ori
<b>Qualcomm anunță procesorul Snapdragon 210, care aduce LTE pe telefoane low cost</b>Qualcomm tocmai a anunțat un chipset entry level de nouă generație, care aduce conectivitatea LTE pe telefoanele și tabletele care costă 100 de dolari și mai puțin. Segmentul telefoanelor 4G accesibile a fost abordat destul de des in ultima vreme,...

Qualcomm tocmai a anunțat un chipset entry level de nouă generație, care aduce conectivitatea LTE pe telefoanele și tabletele care costă 100 de dolari și mai puțin. Segmentul telefoanelor 4G accesibile a fost abordat destul de des in ultima vreme, atât în SUA, cât și în Asia.

Există companii care se axează pe astfel de produse pentru a-și extinde portofoliul și ele de obicei se bazau pe soluții MediaTek. Acum există alternativă Snapdragon 210 de la Qualcomm, un chip pentru terminale entry level, bazat pe procesul de producție de 28 nm și care aduce suport LTE în zona low cost. Snapdragon 210 oferă până la 4 core-uri Cortex A7 cu o viteză maximă de 1.1 GHz și include și GPU Adreno 304.

Chipul poate opera în tandem cu ecrane 720, vine cu suport Bluetooth 4.1 și oferă și suport pentru camere de 8 MP și sloturi dual SIM. Snapdragon 210 va veni și cu tehnologia Qualcomm Quick Charge 2.0, care oferă o viteză de încărcare de 1% din baterie pe minut. Primele modele de terminale cu CPU Snapdragon 210 vor apărea pe piață la început de 2015.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×