SanDisk lansează cardul SD Extreme Pro 512 GB; disponibil la un preț de 800$

1.216 ori
<b>SanDisk lansează cardul SD Extreme Pro 512 GB; disponibil la un preț de 800$</b>Odată cu avansul tehnologic am început să beneficiem și de posibilitatea de captură video la rezoluție 4K, materiale ce pot ajunge la dimensiuni foarte mari odată ce sunt înregistrate de către camera noastră video. Pentru a veni în ajutorul...

Odată cu avansul tehnologic am început să beneficiem și de posibilitatea de captură video la rezoluție 4K, materiale ce pot ajunge la dimensiuni foarte mari odată ce sunt înregistrate de către camera noastră video. Pentru a veni în ajutorul nostru, cei de la SanDisk au lansat de curând o serie de carduri de memorie SD din seria Extreme Pro.

Printre acestea regăsim modelele Extreme Pro 128 GB, 256 GB, respectiv Extreme Pro 512 GB. în timp ce primele două modele par a oferi capacități de stocare destul de mici pentru nevoile unora dintre noi, ultimul model, și anume cel de 512 GB este vârful de gamă care ne va oferi tot spațiul de care avem nevoie pentru filmările noastre 4K.

Din câte putem remarca și în imaginea de mai sus, SanDisk Extreme Pro 512 GB dispune de o viteză de scriere de 95 Mb/s, funcție ce ne va permite înregistrarea 4K fără întreruperi. Cu toate acestea, aflăm că noul card lansat de către SanDisk vine și cu un punct slab, și anume prețul, acest produs fiind disponibil pentru suma de 800$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×