Qualcomm confirmă faptul că cipset-ul Snapdragon 855 va fi realizat pe seama procesului de 7nm

1.455 ori
<b>Qualcomm confirmă faptul că cipset-ul Snapdragon 855 va fi realizat pe seama procesului de 7nm</b>Spre finalul acestui an așteptăm printre altele și lansarea oficială a soluției numită Qualcomm Snapdragon 855, un procesor pe care îl vom întâlni la bordul smartphone-urilor de top ale anului 2019. Astăzi chiar producătorul procesorului

Astăzi cei de la Qualcomm decid să confirme unul dintre detaliile vehiculate pentru viitorul cipset Snapdragon 855, acela că soluția va fi dezvoltată pe seama procesului de 7nm. Informația vine prin intermediul unui comunicat de presă oficial și mai descoperim pe această cale că un număr mic de unități se află deja în producție și că unii parteneri ai gigantului american au primit deja procesoare de tip sample.

De asemenea, Qualcomm ține să menționeze că acest nou procesor poate fi cuplat cu modemul Snapdragon X50, prima platformă mobilă 5G disponibilă pentru segmentul de terminale premium. Snapdragon 855 sau 8150 căci acesta ar putea fi numele său oficial dacă ne luăm după o serie de speculații recente, va aduce o performanță mai bună, o eficiență energetică îmbunătățită, cât și AI la bord.

Aflăm că detaliile complete despre această nouă generație de platfomă mobilă flagship vor fi dezvăluite undeva în trimestrul 4 al acestui an, fiind vehiculată perioada noiembrie-decembrie. Nu cred că vom vedea atunci și primul smartphone de pe piață cu SD855, deși nu ar fi exclus ca o firmă gigant din lumea smartphone să fi încheiat un parteneriat de exclusivitate pentru acest cipset cu Qualcomm. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×