Qualcomm anunță procesorul Snapdragon Wear 3100 pentru ceasuri inteligente; Iată noutățile

601 ori
<b>Qualcomm anunță procesorul Snapdragon Wear 3100 pentru ceasuri inteligente; Iată noutățile</b>La o lună distanță de la apariția zvonurilor cu privire la faptul că ni se pregătește un nou procesor pentru purtabilele cu Wear OS la bord iată că astăzi Qualcomm anunță noua soluție numită SnapdragoN Wear 3100. Aceasta va ajunge în perioada

Astăzi avem parte și de o lansare din partea celor de la Qualcomm, fiind vorba despre procesorul Snapdragon Wear 3100 ce este destinat smartwatch-urilor ce rulează platforma Wear OS. Acest procesor îl înlocuiește pe vechiul Snapdragon Wear 2100 și se va regăsi pe ceasurile high-end de pe piață, urmând ca modelele mai accesibile și cele pentru copii să adopte soluția SW 2500 anterior dezvăluită.

Ca noutăți principale aduse de către acest cipset avem parte de arhitectura ultra-low power care promite pe lângă o autonomie mai mare și un nivel de performanță crescut. Alături de Google cei de la Qualcomm au lucrat la dezvoltarea acestei soluții cu scopul de a oferi experiențe mai customizate, autonomie ridicată, dar și numeroase funcții la pachet. 

Un alt aspect important al lui Snapdragon Wear 3100 este dimensiunea sa redusă în comparație cu predecesorul, fapt ce permite abordarea unor stiluri de design cât mai variate datorită spațiului mai mic ocupat la interior. Astfel se pot oferi dispozitive cu display-uri redefinite, difuzoare mai capabile și totodată o suită mai mare de senzori la pachet.

Procesorul include și modem 4G LTE, iar potrivit informațiilor dezvăluite astăzi se pare că primul smartwatch ce va aduce noua soluție la bord va fi Louis Vuitton Tambour Horizon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×