Qualcomm implementeaza functia de inregistrare a serialelor TV pe mobil

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.071 ori
<b>Qualcomm implementeaza functia de inregistrare a serialelor TV pe mobil</b>Telefoanele si alte terminale mobile care beneficiaza de suport pentru tehnologia Qualcomm FLO TV vor avea noi functii incepand cu acest an, printre ele numarandu-se si posibilitatea de a inregistra seriale TV. Operatorul american AT&T ofera 2 modele de...

Telefoanele si alte terminale mobile care beneficiaza de suport pentru tehnologia Qualcomm FLO TV vor avea noi functii incepand cu acest an, printre ele numarandu-se si posibilitatea de a inregistra seriale TV.

Operatorul american AT&T ofera 2 modele de telefoane care pot receptiona transmisii TV prin intermediul serviciului FLO TV, iar Verizon Wireless are de asemenea 2 modele in portofoliu cu functii similare. In plus, Qualcomm vinde un televizor portabil la pretul de 200 de dolari, cu suport pentru aceeasi tehnologie, care isi face aparitia si pe sistemul media pentru automobile, fabricat de Audiovox Corp.

Televiziunea mobila nu atrage prea multi clienti in ziua de azi, exceptie facand piata asiatica. Totusi, aceasta preferinta s-ar putea schimba, datorita noii functii de inrgistrare a showurilor TV, permitand utilizatorului sa vada serialele preferate oricand doreste si nu doar cand ele sunt transmise.

Qualcomm va mai adauga si functii interactive softului sau, permitand utilizatorilor sa afle mai multe informatii despre un show, printr-un singur click sau sa cumpere un produs caruia i se face reclama pe ecran.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×