Primele fotografii făcute cu Sony Xperia GX

1.532 ori
<b>Primele fotografii făcute cu Sony Xperia GX</b>Sony are o experiență mare în ce privește camerele foto de pe telefoane mobile. Au lansat multe telefoane pe când lucrau împreună cu Ericsson și au stabilit standarde în ce privește calitatea fotografiilor obținute cu un telefon mobil. &nbsp;...

Sony are o experiență mare în ce privește camerele foto de pe telefoane mobile. Au lansat multe telefoane pe când lucrau împreună cu Ericsson și au stabilit standarde în ce privește calitatea fotografiilor obținute cu un telefon mobil.

Sony Xperia GX a fost lansat în Japonia și are un senzor de 13 Megapixeli pe care s-ar puteam să-l mai vedem și pe alte telefoane ale companiei japoneze. Rezoluția fotografiilor de mai jos este de 4128x3096 pixeli sau 13 milioane de pixeli.

Primele fotografii făcute cu Sony Xperia GX

Persoana care a făcut fotografiile susține că a folosit versiunea internațională a lui Xperia GX. Vom vedea dacă Sony are cu adevărat în plan să vândă Xperia GX și dincolo de Japonia.

Primele fotografii făcute cu Sony Xperia GX

Vă reamintesc care sunt datele hardware pentru GX Hayabusa:

  • display de 4.6 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli;
  • procesor Qualcomm MSM8960 dual-core Snapdragon S4, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare;
  • Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich;
  • LTE, UMTS, GSM, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;
  • cameră de 13 Megapixeli care filmează la 1080p;
  • baterie de 1.700 mAh, 127 gr. și 10.5 mm grosime. 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×