Qualcomm Snapdragon 830 ar putea oferi suport pentru chip-uri de 8 GB memorie RAM

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 720 ori
<b>Qualcomm Snapdragon 830 ar putea oferi suport pentru chip-uri de 8 GB memorie RAM</b>Cu toate că cei de la Qualcomm au anunțat procesorul Snapdragon 820 cu doar c&acirc;teva săptăm&acirc;ni &icirc;n urmă, iată că deja se vorbește despre succesorul său. Zvonuri ajunse &icirc;n presă ne dezvăluie faptul că Snapdragon 830 ar...

Cu toate că cei de la Qualcomm au anunțat procesorul Snapdragon 820 cu doar câteva săptămâni în urmă, iată că deja se vorbește despre succesorul său. Zvonuri ajunse în presă ne dezvăluie faptul că Snapdragon 830 ar putea fi printre primele chip-uri de pe piață cu suport pentru 8 GB RAM.

Din câte se pare, sursa din spatele acestei informații nu a oferit detalii despre perioada în care noul procesor va fi introdus pe piață. Totuși, credem ca va mai dura ceva până la dezvăluirea sa, lansare ce va avea loc probabil spre sfârșitul lui 2016, urmând ca primele device-uri cu acest CPU să fie introduse în 2017.

Deși în utilizarea de zi cu zi a unui smartphone nu avem nevoie de o asemenea cantitate de memorie RAM, implementarea sa pe un device Windows 10 Mobile s-ar putea dovedi a fi utilă. Spunem asta tocmai datorită funcției Continuum adusă de Microsoft, modalitate prin care telefonul se transformă într-un desktop veritabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×