Motorola Moto 360 în versiunea Sport se va lansa luna aceasta la un preț de 300 dolari

556 ori
<b>Motorola Moto 360 în versiunea Sport se va lansa luna aceasta la un preț de 300 dolari</b>Pe data de 3 septembrie &icirc;n cadrul show-ului IFA 2015, Motorola lansa at&acirc;t o versiune standard a ceasului Moto 360 v2, c&acirc;t și o variantă sportivă cu focus pe funcții de fitness. Acest din urmă model se va lansa comercial spre...

Pe data de 3 septembrie în cadrul show-ului IFA 2015, Motorola lansa atât o versiune standard a ceasului Moto 360 v2, cât și o variantă sportivă cu focus pe funcții de fitness. Acest din urmă model se va lansa comercial spre sfârșitul acestei luni la un preț recomandat de aproximativ 300 dolari.

Ni se dezvăluie că ceasul va ajunge la precomandă în Franța și Marea Britanie începând din data de 18 decembrie, urmând ca pe piața americană, programul de precomenzi să înceapă din data de 7 ianuarie. Printre țările în care Moto 360 Sport va fi disponibil se numără Brazilia, Canada, China, Mexic și Spania.

Acest model vine cu display de 1.37 inch protejat de Gorilla Glass 3, cu procesor Snapdragon 400, 4 GB de stocare și 512 MB RAM. Avem parte de suport pentru încărcare wireless, de Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 b/g, și de o baterie de 30 mAh. Alte dotări sunt reprezentate de certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf, de senzorul pentru puls și de modulul GPS integrat la pachet.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×