Qualcomm va Începe producția În masă de procesoare octa-core Snapdragon 615

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 962 ori
<b>Qualcomm va Începe producția În masă de procesoare octa-core Snapdragon 615</b>Potrivit unui anunț oficial, se pare că în curând cei de la Qualcomm vor da startul producției în masă a primului procesor octa-core dezvoltat de către companie, și anume modelul Snapdragon 615. De asemenea, se așteaptă ca ulterior să fie...

Potrivit unui anunț oficial, se pare că în curând cei de la Qualcomm vor da startul producției în masă a primului procesor octa-core dezvoltat de către companie, și anume modelul Snapdragon 615. De asemenea, se așteaptă ca ulterior să fie dezvăluite și procesoarele octa-core pe 64-bit din seria 810, cât și procesoarele hexa-core din seria 808.

în timp ce procesoarele Snapdragon 615 vor fi destinate smartphone-urilor din segmentul mid-range, chip-urile pe 64-bit din seria 810, respectiv 808 vor fie concepute pentru a fi utilizate pe terminalele high-end ce suportă tehnologia 4G LTE.

Aflăm și faptul că procesoarele din seriile 810 și 808 vor fi produse de către Taiwan Semiconductor Manufacturing (TSMC) prin utilizarea procesului 20nm. Ne așteptăm ca în următoarele luni să vedem pe piață primele terminale Android cu procesoare pe 64-bit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×