Evenimentul Microsoft Surface va putea fi urmărit live astăzi Începând de la ora 18:00 (ora României)

909 ori
<b>Evenimentul Microsoft Surface va putea fi urmărit live astăzi Începând de la ora 18:00 (ora României)</b>După cum știm, astăzi, cei de la Microsoft au programat un eveniment de presă în care s-ar putea să vedem două noi tablete din gama Surface, posibil modelul Surface Mini și modelul Surface Pro 3, device ce se presupune a avea un display de 12...

După cum știm, astăzi, cei de la Microsoft au programat un eveniment de presă în care s-ar putea să vedem două noi tablete din gama Surface, posibil modelul Surface Mini și modelul Surface Pro 3, device ce se presupune a avea un display de 12 inch.

De asemenea, există și unele zvonuri cu privire la faptul că Microsoft ar putea prezenta o tabletă Surface mai accesibilă ce va integra un procesor Intel Core i3. Aflăm că acest eveniment va avea loc în New York, iar o transmisiune live a conferinței de presă va fi disponibilă chiar aici începând de la ora 18:00, ora României.

Ne așteptăm ca tableta Surface Mini să atragă toată atenția, iar la fel ca și celelalte modele Surface ce au fost lansate până în acest moment va include atât o carcacasă din magneziu, o serie de difuzoare puternice, cât și un kickstand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×