Quechua anunță un smartphone de 5 inch rezistent la șocuri

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.547 ori
<b>Quechua anunță un smartphone de 5 inch rezistent la șocuri</b>Compania Quechua în parteneriat cu cei de la Archos au lansat un smartphone rezistent la șocuri. Handset-ul este proiectat pentru persoanele cu un stil de viață activ, și este rezistent la șocuri, noroi, apă, nisip, frig și zăpadă. &nbsp; Noul...

Compania Quechua în parteneriat cu cei de la Archos au lansat un smartphone rezistent la șocuri. Handset-ul este proiectat pentru persoanele cu un stil de viață activ, și este rezistent la șocuri, noroi, apă, nisip, frig și zăpadă.

Noul smartphone al celor de la Quechua are certificare IP 54, dispune de un procesor Qualcomm quad-core de 1.2 GHz și 1 GB RAM. De asemenea, acesta vine cu un display de 5 inch și oferă o cameră foto de 5 megapixeli, 4 GB memorie internă și un slot pentru carduri microSD.

Smartphone-ul rulează Android 4.1 JellyBean și dispune de o baterie de 3.500 mAh, care, potrivit companiei rezistă 22 de ore în modul convorbire. Prețul acestuia este de 230 EUR, dar momentan nu există detalii cu privire la disponibilitate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×