LG Nexus 5 unboxing: un telefon care stă excelent În mână, vine fără căști la pachet (Video)

3.346 ori
<b>LG Nexus 5 unboxing: un telefon care stă excelent În mână, vine fără căști la pachet (Video)</b>Telefonul Nexus 5 produs de LG și Google a fost lansat cu câteva săptămâni în urmă și a ajuns în sfârșit și în teste la Mobilissimo.ro, prin amabilitatea Marketonline.ro. Acesta este primul telefon cu Android 4.4 KitKat la bord și al doilea...

Telefonul Nexus 5 produs de LG și Google a fost lansat cu câteva săptămâni în urmă și a ajuns în sfârșit și în teste la Mobilissimo.ro, prin amabilitatea Marketonline.ro. Acesta este primul telefon cu Android 4.4 KitKat la bord și al doilea Nexus produs de LG.

Marketonline.ro vinde acest produs la prețul de 1.949 lei, iar trecând la unboxing, remarcați faptul că în cutie nu avem căști pentru handset. în schimb avem un manual, cablu USB, încărcător și o cheiță pentru micro SIM tray. Telefonul stă excelent în mână, iar textura sa soft touch de pe spate se simte foarte plăcut la atingere.

LG Nexus 5 unboxing

Acest handset cântărește 130 de grame, măsoară 8.6 mm în grosime și integrează un display de 4.95 inch, cu rezoluție Full HD și panou True HD IPS+. Nexus 5 vine în variante de 16 și 32 GB, nu este dotat cu slot microSD și integrează și 2 GB RAM, suport LTE, Bluetooth 4.0, NFC și WiFi. Dotările terminalului includ o cameră de 8 megapixeli cu stabilizare optică, procesor Snapdragon 800 de 2.3 GHz, barometru, încărcare wireless și baterie Li-Polymer de 2300 mAh.

Revenim cu un mega review în câteva zile, în care vă vom arăta și care sunt funcțiile lui Android 4.4 KitKat. [FORUM]

Prețul actualizat al lui Nexus 5 îl puteți afla de aici.

LG Nexus 5 unboxing
 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×