QuickMobile dă startul unei noi campanii QuickEnd; LG G4 costă acum 1.999 lei

1.386 ori
<b>QuickMobile dă startul unei noi campanii QuickEnd; LG G4 costă acum 1.999 lei</b>Cu o zi de vineri aproape &icirc;ncheiată, QuickMobile dă startul unei noi campanii de reduceri pe perioada weekend-ului, campanie denumită QuickEnd. Astfel, de astăzi, și p&acirc;nă duminică la ora 23:59, ne putem bucura de prețuri foarte bune...

Cu o zi de vineri aproape încheiată, QuickMobile dă startul unei noi campanii de reduceri pe perioada weekend-ului, campanie denumită QuickEnd. Astfel, de astăzi, și până duminică la ora 23:59, ne putem bucura de prețuri foarte bune pentru smartphone-urile și tabletele regăsite în stocurile magazinului.

Poate cea mai interesantă reducere, este reprezentată de către LG G4, smartphone de tip phablet cu display Quad HD de 5.5 inch, procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 16 megapixeli. Telefonul este disponibil acum la un preț de 1.999 lei.

Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5 este un alt phablet ce beneficază de un preț special zilele acestea, mai precis de o reducere de 10% ce scade prețul device-ului cu 400 lei. Astfel, vom plăti 3.499 lei pentru un device cu display QHD de 5.7 inch, 4 GB memorie RAM, scanner de amprente și procesor Exynos 7420.

Sony Xperia C4

Există alternative și pentru cei cu bugete mai restrânse, un exemplu numai bun fiind Sony Xperia C4, telefon ce impresionează prin camera frontală de 5 megapixeli dotată cu bliț LED. Primim un procesor octa-core, un display de 5.5 inch și 2 GB memorie RAM. Smartphone-ul Xperia C4 costă acum 1.099 lei.

Pentru mai multe reduceri, puteți accesa pagina QuickMobile.ro de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×