LG V10 primeşte un prim preţ şi data de lansare

Autor:  | Publicat în:  LG 2.648 ori
<b>LG V10 primeşte un prim preţ şi data de lansare</b>LG V10, ineditul telefon cu un ecran secundar plasat deasupra celui principal e deja un hit... pe Forumul Mobilissimo.ro. El a st&acirc;rnit discuţii ample, ajung&acirc;nd la peste 50 de comentarii &icirc;ntr-o singură zi de la lansare. Azi aflăm şi...

LG V10, ineditul telefon cu un ecran secundar plasat deasupra celui principal e deja un hit... pe Forumul Mobilissimo.ro. El a stârnit discuţii ample, ajungând la peste 50 de comentarii într-o singură zi de la lansare. Azi aflăm şi care va fi preţul său şi când va sosi pe piaţă ineditul terminal.

Acest phablet cu ecran de 5.7 inch mai are şi alte aspecte inedite în afară de ecranul secundar always on. Printre altele primim o cameră duala de 5 megapixeli în faţă pentru selfie şi o carcasă extra rezistentă, cu o ramă din oţel Dura Guard, plus un spate Dura Skin, care rezista cu brio la scăpări pe jos. Terminalul mai are şi rezoluţie Quad HD, 64 GB stocare, 4 GB RAM şi procesor Snapdragon 808.

Aflaţi că LG V10 va sosi pe piaţa din Coreea de Sud pe 8 octombrie şi apoi va fi lansat şi global treptat. Preţul său va fi de aproximativ 600 de dolari, fără abonament. Pentru cei intrigaţi de ecranul secundar, trebuie să ştiţi că el afişează dată şi ora, notificări, preview-uri de mesaje şi shortcut-uri către aplicaţii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×