QuickMobile începe livrările de smartphone-uri Xiaomi Mi 5 către clienți; iată cât costă acest model

1.956 ori
<b>QuickMobile începe livrările de smartphone-uri Xiaomi Mi 5 către clienți; iată cât costă acest model</b>La scurt timp de la debutul lui Xiaomi Mi 5 de pe data de 24 februarie, cei de la QuickMobile au pus la dispoziția clienților și un program de precomandă. Ei bine, &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi a &icirc;nceput și livrarea primelor unități către...

La scurt timp de la debutul lui Xiaomi Mi 5 de pe data de 24 februarie, cei de la QuickMobile au pus la dispoziția clienților și un program de precomandă. Ei bine, începând de astăzi a început și livrarea primelor unități către persoanele ce și-au rezervat produsul cu doar câteva săptămâni în urmă.

Aflați că în oferta QuickMobile există în acest moment 3 variante pentru Xiaomi Mi 5, modele ce se diferențiază prin spațiul de stocare disponibil: 32, 64 sau 128 GB. Cea mai accesibilă versiune este desigur cea cu 32 GB memorie internă, telefon vândut pentru un preț de 1.699 lei (alb, auriu, negru).

Printre dotările telefonului avem un display Full HD de 5.15 inch, 3 sau 4 GB memorie RAM în funcție de varianta aleasă și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820. Primim o cameră foto principală de 16 megapixeli cu stabilizare optică, un senzor frontal de 4 megapixeli și Android 6.0 Marshmallow.

De asemenea, pe lista de specificații se mai află scanner-ul de amprente, portul USB Type-C, bateria de 3000 mAh cu tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0, conectivitate 4G LTE și emițător infraroșu. În acest moment, Xiaomi Mi 5 este cel mai accesibil smartphone de pe piață care aduce un chip Snapdragon 820 la bord, telefon pe care îl puteți comanda de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×