QuickOffice asigura spatele lui Android, in ce priveste productivitatea

Autor:  | Publicat în:  Google 1.884 ori
<b>QuickOffice asigura spatele lui Android, in ce priveste productivitatea</b>Nu conteaza cat de cool vor arata telefoanele Android, cata vreme le va lipsi un feature numit productivitate si dotarea cu softuri de tip business. In cazul in care Android va sta prost la acest capitol, problema poate fi foarte usor rezolvata cu...

Nu conteaza cat de cool vor arata telefoanele Android, cata vreme le va lipsi un feature numit productivitate si dotarea cu softuri de tip business. In cazul in care Android va sta prost la acest capitol, problema poate fi foarte usor rezolvata cu ajutorul suitei Quickoffice.

Aceasta suita este familiara pentru utilizatorii de terminale Palm, sau posesorii de handseturi bazate pe platforma S60 si UIQ. Quickoffice permite vizualizarea si editarea fisierelor Office pe smartphone-urile care nu ruleaza Windows Mobile, iar toate feature-urile acestei aplicatii vor fi disponibile si pe platforma Android. In ciuda faptului ca hardware-ul Android nu va fi gata decat peste luni bune, Quickoffice este gata de a fi implementat pe terminalele produse cel mai probabil de catre HTC.

Exista si un feature bonus pe lista, integrarea tehnologiei Soonr, care permite accesarea documentelor de la distanta, utilizatorii vizualizand fisiere importante de pe PC pe telefonul mobil. Nu cunoastem data de lansare a acestei suite Office, dar ne imaginam ca ea va coincide cu prima lansare comerciala a unui handset bazat pe platforma Google Android.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×