iPhone soseste si in Canada

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.068 ori
<b>iPhone soseste si in Canada</b>Canadienii au ratat cel mai trendy gadget al secolului, popularul Apple iPhone, telefonul nefiind lansat in tara hockey-ului si a frunzei de artar. Problema vine din faptul ca nici un operator local nu ofera servicii pentru acest terminal. Lucrurile se...

Canadienii au ratat cel mai trendy gadget al secolului, popularul Apple iPhone, telefonul nefiind lansat in tara hockey-ului si a frunzei de artar. Problema vine din faptul ca nici un operator local nu ofera servicii pentru acest terminal.

Lucrurile se vor schimba acum ca Rogers Communications, cel mai mare provider wireless din Canada a anuntat ca va oferi iPhone-ul in aceasta tara, catre finalul lui 2008. Desi o astfel de veste nu inseamna si ca tarifele enorme ale serviciilor roaming canadiene vor fi reduse, macar acum clientii nord-americani vor putea beneficia de prima versiune a telefonului Apple, exact cand ne pregatim sa o intampinam pe cea de-a doua. Nu doar Canada asteapta lansarea lui iPhone, ci si intreaga Asie, privata de popularul terminal.

In cazul tarilor asiatice, lipsa lui iPhone din oferta operatorilor se datoreaza faptului ca Apple si marii provideri nu s-au inteles asupra procentelor din venituri care trebuie cedate companiei lui Steve Jobs. Astfel, s-a ajuns la o proliferare a clonelor celebrului telefon, in special in China, in ciuda faptului ca pana si cea mai populara clona, Meizu M8 are numeroase probleme la capitolul software. In cazul in care nu ne credeti, puteti arunca o privire asupra acestei prezentari a "iPhone-ului chinezesc".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×