Ramos lansează telefonul MOS1 Max, phablet cu baterie de 6010 mAh şi preţ de 440 de dolari

838 ori
<b>Ramos lansează telefonul MOS1 Max, phablet cu baterie de 6010 mAh şi preţ de 440 de dolari</b>Ramos este un cunoscut producător de tablete din China, care &icirc;n urmă cu c&acirc;teva luni a lansat primul său smartphone, MOS1. Azi compania lansează al doilea telefon, sau mai bine zis phablet, pe numele său MOS1 Max. &nbsp; Produsul costă...

Ramos este un cunoscut producător de tablete din China, care în urmă cu câteva luni a lansat primul său smartphone, MOS1. Azi compania lansează al doilea telefon, sau mai bine zis phablet, pe numele său MOS1 Max.

Produsul costă 440 de dolari şi vine va sosi în magazine pe 13 noiembrie, cel puţin în China pentru început. Avem de-a face aici cu un phablet cu ecran curbat 2.5D de 6.44 inch şi cu rezoluţie Full HD. Terminalul cântăreşte 230 de grame, un salt de la MOS1 şi ale sale 159 de grame. Acest model nou aduce acustica HiFi şi căşti speciale cu suport HiFi, plus un procesor octa core de origine necunoscută şi 3 GB RAM.

Ramos MOS1 Max

MOS1 Max include şi o cameră principală de 13 MP, o cameră frontală de 8 MP şi două sloturi SIM cu suport 4G LTE. La bord se afla Android cu un aşa numit MOUI 2.0 aplicat peste, cu funcţie split screen inclusă. Handsetul va sosi cu un corp metalic în culori variate şi speram să îl vedem şi în Europa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×