ASUS se află pe primul loc în rândul brandurilor din Taiwan în 2015, conform unei analize Digitimes/MOEA

676 ori
<b>ASUS se află pe primul loc în rândul brandurilor din Taiwan în 2015, conform unei analize Digitimes/MOEA</b>Se pare că Asustek Computer a fost numit brandul taiwanez cu cel mai mare impact global &icirc;n anul 2015, &icirc;ntr-un top realizat recent. Valoarea acestui brand este de 1,780 miliarde de dolari, iar acest statut este atins de creatorul seriei...

Se pare că Asustek Computer a fost numit brandul taiwanez cu cel mai mare impact global în anul 2015, într-un top realizat recent. Valoarea acestui brand este de 1,780 miliarde de dolari, iar acest statut este atins de creatorul seriei ZenFone pentru al treilea an la rând.

Informaţiile vin de la Ministerul de Afaceri şi Economie din Taiwan, cifrele fiind compilate de Digitimes. Cele mai mari 20 branduri cu impact global din Taiwan au fost analizate, cu o valoare totală de 8,956 miliarde de dolari în 2015, în creştere cu 2.6% faţă de anul trecut. Pe locul 2 după ASUS se afla Trend Micro, pe 3 Want-Want şi abia pe 4 găsim Acer.

HTC e pe locul 6, iar pe 9 se afla MediaTek, faimosul producător de procesoare precum Helio X10, prezent pe Xperia M5 sau Allview X2 Xtreme. Nu e de mirare să vedem ASUS atât de sus în top, după o sumedenie de lansări de modele ZenFone în acest an, cu evenimente dedicate în Asia, Europa şi SUA şi preţuri foarte accesibile. ZenFone 2 şi modelele derivate sunt hituri, iar vânzările de telefoane ASUS pe 2015 vor depăşi cu destul de mult cele HTC.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×