Ramos MOS1 MAX, un nou phablet de 6 inch ce vine cu baterie de 6.000 mAh, se pregătește de lansare

Autor:  | Publicat în:  Ramos 312 ori
<b>Ramos MOS1 MAX, un nou phablet de 6 inch ce vine cu baterie de 6.000 mAh, se pregătește de lansare</b>Pe o piață a telefoanelor de tip phablet vedem &icirc;ncontinuu o creștere &icirc;n ceea ce privește diagonala ecranului adoptat de către aceste modele. Un astfel de device cu display de 6 inch este ceva normal la ora actuală, iar Ramos MOS1 MAX va...

Pe o piață a telefoanelor de tip phablet vedem încontinuu o creștere în ceea ce privește diagonala ecranului adoptat de către aceste modele. Un astfel de device cu display de 6 inch este ceva normal la ora actuală, iar Ramos MOS1 MAX va fi o nouă introducere - model ce primește astăzi un teaser.

Aflăm că device-ul pregătit de compania chineză, vine la pachet cu tehnologia audio Hi-Fi, dar și cu o baterie de 6.000 mAh pregătită să facă față unei zile pline de solicitare. Tot în imaginea de mai sus observăm și faptul că telefonul va aduce un panou frontal acoperit de sticlă curbată 2.5D.

Ținând cont că modelul MOS1 cu display de 5.5 inch sosea la pachet și cu tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 2.0, ne-am putea aștepta ca și această versiune de 6 inch să aducă funcția la pachet. Ca dotări am putea primi 2 sau 3 GB RAM, 32 GB de stocare și un procesor octa-core.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×