Noul film despre viaţa lui Steve Jobs are parte de o lansare limitată la cinema, dar stabileşte recorduri de încasări

Autor:  | Publicat în:  Apple 481 ori
<b>Noul film despre viaţa lui Steve Jobs are parte de o lansare limitată la cinema, dar stabileşte recorduri de încasări</b>Filmul despre viaţa lui Steve Jobs cu Michael Fassbender &icirc;n rol principal a &icirc;nt&acirc;lnit numeroase obstacole de-a lungul producţiei sale, schimb&acirc;nd şi regizorul şi actorul principal şi chiar şi studioul din spatele său. Iată...

Filmul despre viaţa lui Steve Jobs cu Michael Fassbender în rol principal a întâlnit numeroase obstacole de-a lungul producţiei sale, schimbând şi regizorul şi actorul principal şi chiar şi studioul din spatele său. Iată că peliculă a sosit în sfârşit la cinema şi a debutat cu recorduri de încasări.

Reţineţi totuşi că debutul a fost unul limitat, în doar 4 cinematografe în weekendul trecut, înainte de un debut mai amplu în următoarele zile. Filmul a avut încasări de 520.942 dolari în New York şi Los Angeles, echivalând cu 130.000 dolari per cinematograf, o medie excelentă pentru orice tip de peliculă. Universal Studios spera să obţină nu doar încasări mari din acest film, ci şi premii.

Rotten Tomatoes - Film Steve Jobs

Ca să faceţi o idee despre media de încasări, precedentul record de acest tip a fost cel al filmului Sicario, cu 67.000 de dolari per cinema, iar nouă producţie despre Jobs a dublat suma. Peste 60 de cinematografe vor mai găzdui creaţia lui Danny Boyle şi Aaron Sorkin începând cu weekendul viitor, iar debutul global are loc pe 23 octombrie. Rămâne de văzut dacă publicul va merge să vadă filmul din cauza controverselor sau a calităţii, el având scorul de 72% pe Rotten Tomatoes, ceea ce nu e rău deloc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×