Raspberry Pi 3 vine cu procesor 64 bit si suport WiFi şi Bluetooth, la preţ de doar 35 de dolari

1.385 ori
<b>Raspberry Pi 3 vine cu procesor 64 bit si suport WiFi şi Bluetooth, la preţ de doar 35 de dolari</b>Există cateva ţări &icirc;n care copiii din şcoala generală primesc un Raspberry Pi &icirc;n laboratoarele de informatică, pentru a lucra pe el şi a &icirc;nvăţa mai multe despre ştiinţa informaţiei. Azi aflăm că o nouă generaţie a...

Există cateva ţări în care copiii din şcoala generală primesc un Raspberry Pi în laboratoarele de informatică, pentru a lucra pe el şi a învăţa mai multe despre ştiinţa informaţiei. Azi aflăm că o nouă generaţie a micuţului computer de buzunar a debutat, modelul Raspberry Pi 3 fiind superior predecesorilor, dar păstrând acelaşi preţ.

Noul model face trecerea la un procesor 64 bit şi vine şi cu suport Bluetooth şi WiFi integrat. E interesant că device-ul soseşte la doar 3 luni după Raspberry Pi Zero, cu o cantitate dublă de RAM faţă de acel model şi cu GPU tactat superior. Noul venit oferă un chipset quad core Cortex A53 la 1.2 GHz, soluţie grafică VideoCore IV la 400 MHz, 1 GB SDRAM şi slot microSD.

Există şi un port Ethernet la bord, WiFi 802.11n, Bluetooth 4.0 şi ieşire HDMI. Produsele din gama Raspberry Pi au luat cu asalt segmentul de pasionaţi DIY (do it yourself) şi dezvoltatori, datorită abordării open source şi preţului scăzut. O veste bună este că Raspberry Pi 3 Model B va fi compatibil cu modulele şi conectorii meniţi pentru Raspberry Pi 1 şi 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×