LG G5 declarat "cel mai bun smartphone" prezentat la MWC 2016, în faţa lui Samsung Galaxy S7 intr-un sondaj

Autor:  | Publicat în:  LG 1.632 ori
<b>LG G5 declarat "cel mai bun smartphone" prezentat la MWC 2016, în faţa lui Samsung Galaxy S7 intr-un sondaj</b>&Icirc;n urma unui studiu realizat de surse media online din SUA, LG G5 a fost ales "cel mai bun smartphone" dintre modelele prezentate la MWC 2016, devans&acirc;ndu-l pe Samsung Galaxy S7. &nbsp; Cei de la Phone Arena s-au numărat printre realizatorii...

În urma unui studiu realizat de surse media online din SUA, LG G5 a fost ales "cel mai bun smartphone" dintre modelele prezentate la MWC 2016, devansându-l pe Samsung Galaxy S7.

Cei de la Phone Arena s-au numărat printre realizatorii studiului, iar LG G5 a primit 1135 voturi, adică 38.29% din total, clasându-se pe primul loc. Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge au primit 919 voturi, adică 31.01%, fiind în urma flagshipului LG cu 200 de voturi astfel. E interesantă şi plasarea celor de la Xiaomi pe locul 3, cu al lor Mi 5.

E clar faptul că LG G5 e cel mai revoluţionar telefon lansat în ultimii ani prin abordarea sa modulară, care ar putea fi începutul unui trend. Si camera duală reprezintă o raritate in randul flagshipurilor moderne. Ceea ce Google nu a reuşit după ani întregi de dezvoltare a lui Project Ara şi ceea ce Motorola şi Modu nu au putut concretiza, a reuşit LG în cele din urmă. Sondajele nu sunt totuşi şi măsură succesului şi doar vânzările şi recenziile ne vor spune în ce măsură produsul e cu adevărat un hit.

Până acum lucrurile arată bine pentru LG.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×