LG G5 declarat "cel mai bun smartphone" prezentat la MWC 2016, în faţa lui Samsung Galaxy S7 intr-un sondaj

1.686 ori
<b>LG G5 declarat "cel mai bun smartphone" prezentat la MWC 2016, în faţa lui Samsung Galaxy S7 intr-un sondaj</b>&Icirc;n urma unui studiu realizat de surse media online din SUA, LG G5 a fost ales "cel mai bun smartphone" dintre modelele prezentate la MWC 2016, devans&acirc;ndu-l pe Samsung Galaxy S7. &nbsp; Cei de la Phone Arena s-au numărat printre realizatorii...

În urma unui studiu realizat de surse media online din SUA, LG G5 a fost ales "cel mai bun smartphone" dintre modelele prezentate la MWC 2016, devansându-l pe Samsung Galaxy S7.

Cei de la Phone Arena s-au numărat printre realizatorii studiului, iar LG G5 a primit 1135 voturi, adică 38.29% din total, clasându-se pe primul loc. Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge au primit 919 voturi, adică 31.01%, fiind în urma flagshipului LG cu 200 de voturi astfel. E interesantă şi plasarea celor de la Xiaomi pe locul 3, cu al lor Mi 5.

E clar faptul că LG G5 e cel mai revoluţionar telefon lansat în ultimii ani prin abordarea sa modulară, care ar putea fi începutul unui trend. Si camera duală reprezintă o raritate in randul flagshipurilor moderne. Ceea ce Google nu a reuşit după ani întregi de dezvoltare a lui Project Ara şi ceea ce Motorola şi Modu nu au putut concretiza, a reuşit LG în cele din urmă. Sondajele nu sunt totuşi şi măsură succesului şi doar vânzările şi recenziile ne vor spune în ce măsură produsul e cu adevărat un hit.

Până acum lucrurile arată bine pentru LG.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×