Războiul brevetelor a luat sfârșit! Nokia și HTC semnează un acord comun de folosire a licențelor

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.210 ori
<b>Războiul brevetelor a luat sfârșit! Nokia și HTC semnează un acord comun de folosire a licențelor</b>Dacă acum câteva zile vă informam cu privire la faptul că cei de la HTC doresc să modifice unele device-uri din gama pentru a se conforma cu decizia luată în procesul deschis de către Nokia, iată că astăzi cele două companii au ajuns la un...

Dacă acum câteva zile vă informam cu privire la faptul că cei de la HTC doresc să modifice unele device-uri din gama pentru a se conforma cu decizia luată în procesul deschis de către Nokia, iată că astăzi cele două companii au ajuns la un acord comun.

HTC și Nokia au încheiat un acord de “tehnologie și colaborare”, ajungându-se astfel la finalul acestui război al brevetelor. Potrivit raportului de presă publicat de Nokia, cele două companii vor colabora atât cu portofoliul de brevete HTC LTE, cât și cu viitoarele tehnologii ale taiwanezilor.

Pentru moment nu știm suma exactă pe care HTC o va plăti către Nokia pentru a licenția brevetele esențiale și viitoarele tehnologii, întrucât acești termeni ai acordului sunt confidențiali. Cei de la HTC au declarat: “Ca un pionier în industria de smartphone-uri și cu un portofoliu bogat de brevete, HTC este încântat că s-a ajuns la un astfel de acord, ce ne va permite să ne concentrăm atenția pe inovație”.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×