Lenovo promovează telefonul Vibe X prin prisma taliei sale silfide

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.794 ori
<b>Lenovo promovează telefonul Vibe X prin prisma taliei sale silfide</b>Lenovo a lansat handsetul Vibe X către finalul lui 2013 și la acel moment terminalul impresiona prin grosimea sa de doar 6.9 mm. Acest smartphone e și destul de ușor la 121 de grame, iar astăzi vedem o inedită promovare a produsului, axată pe talia...

Lenovo a lansat handsetul Vibe X către finalul lui 2013 și la acel moment terminalul impresiona prin grosimea sa de doar 6.9 mm. Acest smartphone e și destul de ușor la 121 de grame, iar astăzi vedem o inedită promovare a produsului, axată pe talia sa subțire.

Lenovo a postat pe Twitter o imagine în care arata multiple telefoane Vibe X care formează o piramidă precum cele din cărți de joc. în acest caz cărțile de joc sunt smartphone-uri și înainte să fiți entuziasmați, aflați că e vorba doar despre o randare și nu telefoane reale. Lenovo Vibe X nu poate fi găsit în magazine la nivel internațional, dar el poate fi cumpărat în China, India și Rusia, de exemplu, la prețul de 420 de dolari.

Handsetul rulează Android 4.2 Jelly Bean și integrează un display Full HD de 5 inch, un procesor quad core MediaTek de 1.5 GHz și o cameră de 13 megapixeli în spate. Avem și o cameră frontală de 5 MP, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă, plus o baterie de 2000 mAh. Așteptăm totuși în următoarele luni și reclame ceva mai grandioase, în stilul Motorola eventual.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×