BlackBerry Încă trăiește! Noul model Ontario descoperit În benchmark-ul GeekBench

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 673 ori
<b>BlackBerry Încă trăiește! Noul model Ontario descoperit În benchmark-ul GeekBench</b>BlackBerry a scăpat pe moment de perspectiva achiziționării de către un gigant chinez, de vreme ce Lenovo și-a cheltuit banii pe Motorola. între timp, ne întrebam când o să mai lanseze un nou telefon firma canadiană. Ei bine, iată că azi avem...

BlackBerry a scăpat pe moment de perspectiva achiziționării de către un gigant chinez, de vreme ce Lenovo și-a cheltuit banii pe Motorola. între timp, ne întrebam când o să mai lanseze un nou telefon firma canadiană. Ei bine, iată că azi avem dovezi că se lucrează la astfel de produse.

BlackBerry Ontario este un nou model descoperit în benchmark-ul GeekBench 3. Aflăm că terminalul rulează BB 10 OS în versiunea 10.3.0.92 și că are parte de un procesor quad core la 2.15 GHz, un Qualcomm Snapdragon MSM8974AA, se pare. Handsetul mai vine și cu 2 GB RAM, iar dacă investigăm puțin descoperim că acel procesor e de fapt un Snapdragon 800.

în plus, versiunea de BB OS de mai sus e o variantă de test a lui BlackBerry 10.3. Ontario este subiect de zvonuri de ceva vreme, dar nu putem garanta că va exista, având în vedere problemele companiei producătoare. Mai există speranță pentru BlackBerry, care nu a adus nimic nou la CES și probabil nu va aduce nici la MWC?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×