Războiul culorilor: Moto X Își prezintă carcasele fistichii!

1.222 ori
<b>Războiul culorilor: Moto X Își prezintă carcasele fistichii!</b>Se pare că în ziua de azi contează foarte mult culoarea unui terminal mobil, astfel că după ce ne-au furat ochii carcasele iPhone-ului din plastic, astăzi a venit momentul ca Motorola X să ne atragă privirile. &nbsp; Moto X a primit cu 2 zile în...

Se pare că în ziua de azi contează foarte mult culoarea unui terminal mobil, astfel că după ce ne-au furat ochii carcasele iPhone-ului din plastic, astăzi a venit momentul ca Motorola X să ne atragă privirile.

Moto X a primit cu 2 zile în urmă un teaser de la producătorul sau, Motorola afirmând că acest model va fi asamblat în SUA. Ei promiteau și un grad ridicat de personalizare și la acel moment speculam că ar putea fi vorba de carcase interschimbabile. Se pare că Moto X va sosi în 16 culori diferite, printre care și verde, mov, albastru, roșu și roz.

Motorola Moto X

De vreme ce o listă clară de specificații nu a ajuns pe web încă, ar fi o surpriză plăcută să aflăm că viitorii cumpărători pot personaliza și dotările hardware ale lui Moto X, deși așa ceva sună mai degrabă SF. Zvonurile afirmă că varianta de bază a noului smartphone va rula Android 4.2.2, va include un ecran HD de 4.3 inch, un procesor de 1.7 GHz, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă. Voi ce așteptări aveți de la noul X Phone?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×