Razer Phone 2 își prezintă design-ul printr-o randare oficială; Debutează pe 10 octombrie

1.053 ori
<b>Razer Phone 2 își prezintă design-ul printr-o randare oficială; Debutează pe 10 octombrie</b>Vedem astăzi și o randare asociată smartphone-ului RAZER Phone 2, terminal de gaming ce are programat un debut pe data de 10 octombrie. Din câte se poate observa acest handset pare a fi un soi de facelift al modelului original, mici schimbări

Așa cum am aflat săptămâna trecută, Razer are programat un eveniment pe data de 10 octombrie - zi în care va prezenta noul smartphone de gaming intitulat Razer Phone 2. Acest handset va fi un soi de facelift pentru modelul original, asta pentru că multe dintre noutăți se vor regăsi la nivel hardware. Înaintea debutului avem ocazia să vedem iată o randare oficială a telefonului, imagine afișată mai jos!

După cum se poate vedea, panou frontal al telefonului rămâne neschimbat în comparația cu Razer Phone cel din prima generație, singura schimbare fiind remarcată în spate unde acum avem o cameră duală plasată central cu bliț LED la mijloc. Mai jos se află și logo-ul Razer care ar putea fi unul iluminat de această dată și nu doar un simplu sticker.

Ca dotări este de așteptat ca acest smartphone să păstreze ecranul de pe modelul anterior, cel IPS LCD de 5.7 inch cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, aspect 16:9 și rată de refresh de 120Hz. Vom primi 8 GB RAM, până la 512 GB de stocare flash, difuzoare stereo și o baterie de 4000 mAh. Scanner-ul de amprente va fi plasat lateral și vom avea parte de procesorul Snapdragon 845 la interior. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×