Noul smartphone de gaming Razer Phone 2 așteptat spre finalul anului cu cel mai nou cipset Qualcomm

1.629 ori
<b>Noul smartphone de gaming Razer Phone 2 așteptat spre finalul anului cu cel mai nou cipset Qualcomm</b>În cadrul unui eveniment recent ce a avut loc în China, compania americană Razer a declarat că succesorul telefonului Razer Phone 2 este așteptat să se lanseze undeva spre finalul acestui an. Mai presus de atât, vicepreședintele global

Trendul smartphone-urilor moderne de gaming a fost dat în toamna anului trecut de către Razer, companie ce ne prezenta la acea vreme un terminal cu dotări high-end și display deosebit cu rată de refresh de 120Hz. Au urmat apoi numeroase alte dispozitive de genul, câteva exemple fiind Xiaomi BlackShark, ZTE Nubia Red Magic și mai nou ASUS ROG Phone, telefoane care în ciuda alurii de terminale de gaming nu au reușit să aducă un ecran la fel de special.

Acum suntem deja cu gândul la Razer Phone 2 și după un leak la început de an care indica o posibilă lansare în cadrul IFA 2018, iată că oficialii companiei dezvăluie date ceva mai concrete. În cadrul conferinței de gaming ChinaJoy 2018, nimeni altul decât vicepreședintele Razer Global, Chen Xiaoping a declarat că un nou smartphone Razer va fi lansat în China până la finalul acestui an.

Chen a mai dezvăluit și informația că terminalul va adopta cel mai nou procesor Qualcomm de pe piață, o declarație destul de interesantă ținând cont că la ora actuală procesorul high-end este Snapdragon 845, soluție lansată în decembrie 2017. Ar exista speculații pe seama unui debut al cipset-ului Snapdragon 855 pe noul Razer Phone 2, dar nimic concret pentru moment. 

Poate că Razer are în plan o lansare târzie chiar pe final de lună decembrie cu scopul de a aduce la bord acest viitor procesor high-end. Așteptăm mai multe leak-uri în perioada următoare și cel mai probabil telefonul va suferi modificări estetice pentru a fi adus la zi în materie de tendințe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×