LG V40 ThinQ își prezintă camera foto triplă din spate printr-o randare via @evleaks

993 ori
<b>LG V40 ThinQ își prezintă camera foto triplă din spate printr-o randare via @evleaks</b>În această toamnă așteptăm ca sud-coreenii de la LG Electronics să aducă pe piață și smartphone-ul LG V40 ThinQ, primul telefon din portofoliul companiei ce va aduce o cameră foto triplă în spate. Astăzi prin intermediul lui Evan Blass

Așteptăm ca în această toamnă cei de la LG Electronics să lanseze pe piață și phablet-ul LG V40 ThinQ, acesta urmând a fi primul telefon din portofoliul companiei sud-croreene echipat cu o cameră triplă în spate. Dacă până acum am avut parte doar de leak-uri și randări nu tocmai credibile, iată că astăzi nimeni altul decât Evan Blass postează o imagine cu noul telefon în varianta dedicată operatorului AT&T.

LG V40 ThiNQ

Randarea de față ne prezintă un telefon cu design familiar, produs ce vine într-o carcasă unibody cu ramă metalică la mijloc și spate din sticlă. Are margini ușor curbate și observăm că muchia de jos a fost redusă cu puțin dacă e să îl comparăm cu V35. Telefonul are un decupaj în zona superioară, dar aici este aplicată funcția prin care bretonul este ascuns foarte bine.

Camera triplă din spate se află la posturi însoțită de un bliț LED și mai jos avem și scanner-ul de amprente. Mari șanse ca ecranul să fie unul OLED cu diagonală de peste 6 inch și ca la interior să primim 6 sau 8 GB RAM. LG V40 va păstra butonul fizic pentru activarea lui Google Assistant și probabil vom regăsi aici un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845.

Prețul estimativ este de 800 - 900 dolari și ținând cont de data fișată pe ecranul telefonului din randare, ne-am putea aștepta ca lansarea să vină pe 16 noiembrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×