Huawei P10 și P10 Plus primesc actualizarea la Android Oreo + EMUI 8.0 în China

6.762 ori
<b>Huawei P10 și P10 Plus primesc actualizarea la Android Oreo + EMUI 8.0 în China</b>Chiar pe ultima sută de metri înainte de finalul anului, smartphone-ul Huawei P10 începe să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo + EMUI 8.0, startul fiind dat bineînțeles în China. Sunt vizate terminalele ce suportă diferite rețele

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun cei de la Huawei decid să dea startul actualizării la Android 8.0 pentru smartphone-ul Huawei P10, dispozitiv ce debuta în primăvara acestui an chiar în Barcelona. Pachetul software ce ne aduce și Emotion UI 8.0 se distribuie în China, urmând ca probabil până la finalul anului sau la început de 2018 să sosească și în alte regiuni.

De asemenea și modelul P10 Plus beneficiază de acest tratament, fiind vorba despre variantele VTR-AL00, VTR-TL00, VKY-AL00, respectiv VKY-TL00. Ambele modele primesc astfel noutăți precum modul Picture-in-Picture, Notification Dots, îmbunătățiri la nivel de interfață și cele mai noi patch-uri de securitate.

EMUI 8.0 oferă și o performanță sporită, un timp redus de boot, funcții de economisire a energiei și chiar un asistent vocal. Nu este clar dacă asistentul va sosi și pe telefoanele P10/P10 Plus din alte regiuni, existând posibilitatea să fie vorba doar despre un AI dedicat strict publicului chinez.

Așteptăm acum sosirea lui Oreo și pe telefoanele P10 de pe plan local! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×