RCS & RDS anunță dublarea vitezelor la Internet fără cost extra; De la 50 Mbps la 100 Mbps automat!

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 861 ori
<b>RCS & RDS anunță dublarea vitezelor la Internet fără cost extra; De la 50 Mbps la 100 Mbps automat!</b>RCS & RDS a anunțat astăzi dublarea vitezelor la Internet pentru abonații Digi Net Fiberlink 50, clienți rezidențiali existenți. Oferta va fi activată automat, fără a fi nevoie ca abonații să resemneze contractele. &nbsp; Practic, cei care au...

RCS & RDS a anunțat astăzi dublarea vitezelor la Internet pentru abonații Digi Net Fiberlink 50, clienți rezidențiali existenți. Oferta va fi activată automat, fără a fi nevoie ca abonații să resemneze contractele.

Practic, cei care au abonament Fiberlink 50, vor beneficia de viteză de 100 Mbps fără probleme în perioada următoare și nu vor plăti în plus. Migrarea este acum în desfășurare și are loc gradual. RCS & RDS lansa în urmă cu un an Internetul cu cea mai mare viteză din România, abonații având parte de viteze de download de până la 1000 Mbps pentru 45/55 lei pe lună (TVA inclus). în plus exista și opțiunea Fiberlink 500, cu viteza de 500 Mbps pe lună pentru 45 lei.

în cazul în care vă întrebați, viteza de upload este aceeași pentru abonamentele Fiberlink 100, 200, 500 și 1000: 30 Mbps upload în Internet și 100 Mbps upload în Digi. Rețineți că în urma migrării la viteză superioară, clienții nu vor fi afectați și conexiunea lor de Internet nu va avea de suferit în timpul trecerii la noul pachet.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×