RCS & RDS Îți oferă un telefon Allview X2 Soul pe zi În această săptămână; Iată regulile promoției!

3.748 ori
<b>RCS & RDS Îți oferă un telefon Allview X2 Soul pe zi În această săptămână; Iată regulile promoției!</b>RCS & RDS a demarat pe 9 noiembrie o săptămână a premiilor, care se va desfășura până pe 16 noiembrie și va aduce câștigătorilor câte un smartphone Allview X2 Soul pe zi. Numele concursului este "Urmărește Turneul Campionilor de la Londra...

RCS & RDS a demarat pe 9 noiembrie o săptămână a premiilor, care se va desfășura până pe 16 noiembrie și va aduce câștigătorilor câte un smartphone Allview X2 Soul pe zi. Numele concursului este "Urmărește Turneul Campionilor de la Londra Digi Sport și te premiem", iar el implica tragerea la sorți a câte unui câștigător pe zi.

Fiecare participant primește câte un voucher cu discount de 100 lei pentru orice telefon mobil Allview din oferă Digi Mobil. Pentru a participa la concurs, va trebui să răspundeți corect la întrebarea zilei în perioada 9-16 noiembrie, pentru a fi înscris în concurs și a câștiga handsetul menționat mai sus. Din câte văd întrebările sunt legate de tenis, iar după ce ați bifat răspunsul corect pe Facebook, va trebui să completați numele, prenumele, județul, numărul de telefon și localitatea din care sunteți.

Apoi veți introduce adresa de email și codul de securitate. Toate acestea le realizați aici, apăsați apoi pe butonul "Trimite" și țineți pumnii pentru a câștiga. Extragerea e publicată pe Digisport.ro, sub formă de clip video și are loc prin random.org. Allview X2 Soul este un telefon care a fost apreciat la Mobilissimo.ro, pentru designul sau ultra subțire și elegant. Telefonul a primit nota 9.8 pentru design, iar nota finală o aflați din recenzia noastră de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×