Președintele rus Vladimir Putin Îi face cadou președintelui chinez un telefon YotaPhone 2, model rusesc cu 2 ecrane (Video)

1.274 ori
<b>Președintele rus Vladimir Putin Îi face cadou președintelui chinez un telefon YotaPhone 2, model rusesc cu 2 ecrane (Video)</b>Vladimir Putin e generos când vine vorba de împărțit telefoane made în Rusia, astfel că el a oferit un astfel de device cadou omologului sau chinez, Xi Jinping. Cei doi s-au întâlnit pentru a zecea oară în cariera lor în cadrul summitului APEC...

Vladimir Putin e generos când vine vorba de împărțit telefoane made în Rusia, astfel că el a oferit un astfel de device cadou omologului sau chinez, Xi Jinping. Cei doi s-au întâlnit pentru a zecea oară în cariera lor în cadrul summitului APEC din Beijing.

Ocazia a fost sărbătorită cu acest cadou, Putin oferindu-i un terminal YotaPhone 2 lui Xi Jinping, președintele Chinei. Handsetul fusese prezentat oficial la MWC 2014 în Barcelona și va sosi în magazinele din Rusia luna viitoare, la prețul de 300 de dolari. Liderul chinez a fost încântat de cadou, zâmbind pe parcursul înmânării sale și întrebând dacă nu cumva e loc de parteneriat între China și Rusia și legat de YotaPhone.

Putin a răspuns afirmativ propunerii, ducându-ne cu gândul la viitoare modele YotaPhone produs de ZTE sau Huawei. Președintele chinez e primul posesor din lume al lui YotaPhone 2, terminalul urmând să ajungă în China și Asia de Sud Est de abia în primul trimestru al anului 2015. Cunoscut și drept un așa zis "iPhone rusesc", acest model vine cu un display dual, unul dintre ecrane fiind bazat pe e-paper, cu consum redus.

In plus, el are securitate sporita, printr-un sistem de protectie a datelor dezvoltat de inginerii rusi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×