RCS & RDS oferă acum smartphone-uri Samsung și Nokia, trece la atac În Oradea!

24.309 ori
<b>RCS & RDS oferă acum smartphone-uri Samsung și Nokia, trece la atac În Oradea!</b>Vă informam cu câteva săptămâni în urmă de intenția RCS & RDS de a-și dezvolta segmentul de vânzare și marketing pentru telefoane mobile și de a oferi și altceva decât terminale low end. Ei bine, ofensiva pe bază de smartphone-uri a debutat...

informam cu câteva săptămâni în urmă de intenția RCS & RDS de a-și dezvolta segmentul de vânzare și marketing pentru telefoane mobile și de a oferi și altceva decât terminale low end. Ei bine, ofensiva pe bază de smartphone-uri a debutat în Oradea, cu modele Samsung și Nokia.

Operatorul de cablu, Internet și telefonie a lansat în Oradea prima campanie promoțională din istoria sa, oferind un smartphone la preț subvenționat cu pachet de servicii de comunicații mobile. Abonamentele au tarife de 4, 5, 7 și 10 euro (plus TVA) pe lună, iar printre telefoanele oferite se numără și Samsung I9001 Galaxy S Plus. Acesta e disponibil la prețul de 530 de lei cu abonament de 10 euro pe lună, pe 2 ani de zile. Abonamentul de 10 euro oferă trafic nelimitat pe internet, cu o limită de viteză după depășirea unui trafic de 2 GB, plus 200 de minute de apeluri video în rețeaua RCS & RDS. Mai aveți în același abonament și apeluri nelimitate în rețeaua fixă și mobila a aceluiași operator.

Pentru apelurile în alte rețele de telefonie (Orange, Vodafone, Cosmote) veți fi taxați cu 3 eurocenți pe minut, ceea ce mi se pare o ofertă rezonabilă. Pentru realizarea de videoconvorbiri, clienții RCS & RDS trebuie doar să achite o singură taxa de activare de 1.24 euro. Se pregătește și o schimbare a designului din casierii, astfel încât să se scoată în evidență noile oferte de smartphone-uri și probabil să se adauge o zonă unde se vor încheia abonamente, testa telefoane mobile și realiza noi contracte.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×