RCS & RDS oferă acum smartphone-uri Samsung și Nokia, trece la atac În Oradea!

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 24.214 ori
<b>RCS & RDS oferă acum smartphone-uri Samsung și Nokia, trece la atac În Oradea!</b>Vă informam cu câteva săptămâni în urmă de intenția RCS & RDS de a-și dezvolta segmentul de vânzare și marketing pentru telefoane mobile și de a oferi și altceva decât terminale low end. Ei bine, ofensiva pe bază de smartphone-uri a debutat...

informam cu câteva săptămâni în urmă de intenția RCS & RDS de a-și dezvolta segmentul de vânzare și marketing pentru telefoane mobile și de a oferi și altceva decât terminale low end. Ei bine, ofensiva pe bază de smartphone-uri a debutat în Oradea, cu modele Samsung și Nokia.

Operatorul de cablu, Internet și telefonie a lansat în Oradea prima campanie promoțională din istoria sa, oferind un smartphone la preț subvenționat cu pachet de servicii de comunicații mobile. Abonamentele au tarife de 4, 5, 7 și 10 euro (plus TVA) pe lună, iar printre telefoanele oferite se numără și Samsung I9001 Galaxy S Plus. Acesta e disponibil la prețul de 530 de lei cu abonament de 10 euro pe lună, pe 2 ani de zile. Abonamentul de 10 euro oferă trafic nelimitat pe internet, cu o limită de viteză după depășirea unui trafic de 2 GB, plus 200 de minute de apeluri video în rețeaua RCS & RDS. Mai aveți în același abonament și apeluri nelimitate în rețeaua fixă și mobila a aceluiași operator.

Pentru apelurile în alte rețele de telefonie (Orange, Vodafone, Cosmote) veți fi taxați cu 3 eurocenți pe minut, ceea ce mi se pare o ofertă rezonabilă. Pentru realizarea de videoconvorbiri, clienții RCS & RDS trebuie doar să achite o singură taxa de activare de 1.24 euro. Se pregătește și o schimbare a designului din casierii, astfel încât să se scoată în evidență noile oferte de smartphone-uri și probabil să se adauge o zonă unde se vor încheia abonamente, testa telefoane mobile și realiza noi contracte.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×